Laboratorietekniker, Fujirebio Diagnostics AB

Du kommer delta i tillverkning av kit för cancerdiagnostik vilket i första hand innebär att handha olika typer av maskiner för fyllning, etikettering, och frystorkning av flaskor innehållande reagens. Arbetet sker i ren miljö och kräver stor noggrannhet. Arbetsuppgifterna innefattar även packning av kit samt övrigt produktionsrelaterat arbete. Allt arbete dokumenteras i enlighet med gällande kvalitetssystem.

Du har i grunden en teknisk eller naturvetenskaplig utbildning på lägst gymnasienivå. Vana vid att arbeta enligt kraven i ISO13485 och FDA QSR är meriterande. Du blir en del av ett litet team som jobbar tätt tillsammans så personliga egenskaper värdesätts högt. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande samt att du arbetar strukturerat och dokumenterar ditt arbete väl. Du är bra på att samarbeta, är prestigelös, flexibel och beredd att hjälpa till där det behövs. Utmärkt svenska i tal och skrift samt grundläggande datakunskaper är ett krav.

Anställningarna är på heltid, dagtid. Anställningstiden löper fram till 2022-12-31 med tillträde så fort som möjligt respektive 1 augusti.

Vill du veta mer om tjänsterna kontakta Supervisor Kit Finishing Elin Krogh på telefon 031-30 49 000 (växel).

Välkommen med din ansökan.

 

Information som du delger oss i samband med denna jobbansökan hanteras i enlighet med Fujirebio Diagnostics AB´s policy för datahantering. Vi delar inte din information med 3:e part utan ditt direkta medgivande. All tillgång till inskickat material är behovsstyrt och ges endast till personer som är direkt involverade i rekryteringsprocessen. Inskickat material sparas under rekryteringsprocessen. Om vi inte finner din ansökan aktuell för ovan annonserat jobb så önskar vi behålla dina uppgifter under två år i händelse av framtida rekryteringsbehov. Du kommer därför få en förfrågan via mejl om du godkänner en sådan behandling. Godkännandet är helt frivilligt och påverkar inte urvalsprocessen för nuvarande jobberbjudande.

Apply for this job!

Apply now