Quality Assurance Associate

Fujirebio Diagnostics Inc. är ett världsledande bioteknikföretag som utvecklar, producerar och kommersialiserar in-vitro diagnostiska produkter.  Huvudkontoret ligger i Malvern, Pennsylvania och företaget ägs av Miraca Holdings, ett ledande japanskt diagnostikföretag noterat på Tokyo Stock Exchange.

Den svenska delen av verksamheten, Fujirebio Diagnostics AB, ingår i koncernen sedan 2006 och startades ursprungligen under 80-talet som en spinn-off från Göteborgs Universitet. Idag finns ca 50 medarbetare i Göteborg samt ett tiotal vid dotterbolaget i Beijing. Kunder är sjukhus och forskningslaboratorier över hela världen och man är även partner till flertalet av världens ledande diagnostikföretag.

Till vår avdelning för kvalitetssäkring söker vi nu en medarbetare för ett föräldraledighetsvikariat på ca 12 månader.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är granskning av tillverkningsdokumentation för att säkerställa att dokumenten är korrekt och fullständigt ifyllda och att utfärda frisläppningscertifikat. Det ingår också i tjänsten att vara behjälplig med ankomstkontroll av råvaror vid behov.

Du har i grunden en Högskoleutbildning med inriktning mot naturvetenskap och teknik. Erfarenhet av att arbeta med kvalitetsgranskning av tillverkningsdokumentation och arbete inom GMP för läkemedel eller kvalitetsledningssystem för medicinteknik är meriterande liksom vana av laboratoriearbete.

God kunskap om mjukvaror såsom Microsofts produkter främst Word och Excel är också en tillgång.

Personliga egenskaper vi värdesätter högt är utmärkt förmåga att kommunicera och att samarbeta med olika människor inom och mellan avdelningar. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och har samtidigt förmåga att arbeta under tidspress. Det är också en fördel om du har god organisatorisk förmåga, en vana att balansera olika arbetsuppgifter mot varandra samt förmåga att hålla tider i en verksamhet med mycket deadlines.

Anställningsformen för tjänsten är heltid, dagtid.

Apply for this job!

Apply now