PLM Scientist - Sweden

Till vår avdelning för QC och PLM (Quality Control and Product Life Cycle Management) söker vi nu en PLM Scientist.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att deltaga i prestandautvärdering av våra befintliga IVD produkter, framförallt av våra EIA kit. Du kommer att vara en del av ett litet team som tar hand om våra produkter när de är lanserade och jobbar med uppföljning och vidareutveckling av produkterna. Tjänsten innefattar även viss kvalitetskontroll, visst underhåll och skötsel av utrustning, samt dokumentation och rapportskrivning i enlighet med vårt kvalitetssystem.

Du har en högskoleutbildning med biokemisk/bioteknisk inriktning med några års erfarenhet av laborativt arbete i industri eller akademi. Erfarenhet av EIA/ELISA produkter samt vana att arbeta enligt kraven i ISO13485 och FDA QSR är meriterande. Personliga egenskaper som vi värdesätter högt är samarbetsförmåga liksom förmåga att arbeta självständigt, strukturerat och med stor noggrannhet. Du känner ett stort engagemang för ditt arbete och är mycket kvalitetsmedveten.

Anställningen är på heltid, dagtid. Anställningstiden löper fram till 2023-03-31 med tillträde så fort som möjligt.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

Ansök via e-post till Career@fdab.com, vänligen adressera till Maria Lundin, Sr. Manager QC and PLM. Har du frågor om tjänsten kontakta Maria Lundin, på telefon 031-30 49 000 (växel).

 

Information som du delger oss i samband med denna jobbansökan hanteras i enlighet med Fujirebio Diagnostics AB´s policy för datahantering. Vi delar inte din information med 3:e part utan ditt direkta medgivande. All tillgång till inskickat material är behovsstyrt och ges endast till personer som är direkt involverade i rekryteringsprocessen. Inskickat material sparas under rekryteringsprocessen. Om vi inte finner din ansökan aktuell för ovan annonserat jobb så önskar vi behålla dina uppgifter under två år i händelse av framtida rekryteringsbehov. Du kommer därför få en förfrågan via mejl om du godkänner en sådan behandling. Godkännandet är helt frivilligt och påverkar inte urvalsprocessen för nuvarande jobberbjudande.

Apply for this job!

Apply now