Lagermedarbetare, Fujirebio Diagnostics AB

Till vår logistikavdelning söker vi nu en Lagermedarbetare.

Vi erbjuder en varierad lagertjänst som innebär såväl fysiskt arbete som administration.
Du kommer ansvara för företagets godsmottagning, utlämning av gods, intern distribution och lagerhållning av inköpta varor. Arbetsuppgifterna innefattar att fylla på material i olika förråd och lager, hålla samtliga lagerställen organiserade och välstädade, genomföra inventeringar samt att hantera lagerförflyttningar i mjukvara för lagerhantering.
Du kommer även att vara behjälplig med att ta emot serviceleverantörer och andra besökare.

Du har i grunden en teknisk eller naturvetenskaplig utbildning på lägst gymnasienivå.
Vana vid att arbeta enligt kraven i ISO13485 och FDA QSR är meriterande.
Du blir en del av ett litet team som jobbar tätt tillsammans så vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande samt att du arbetar strukturerat och har öga för detaljer. Du är bra på att samarbeta, är prestigelös, flexibel och beredd att hjälpa till där det behövs.
Du behöver ha B-körkort och intresse av att köra truck.

Det är en tidsbegränsad anställning på heltid, dagtid. Anställningstiden löper fram till 2022-12-31 med tillträde 16 augusti.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Supply chain Manager Christopher Isgaard på telefon 031-304 90 00 (växel).

Välkommen med din ansökan.
Ansök via e-post till Produktionschef Eva-Lena Blom, career@fdab.com

 

Information som du delger oss i samband med denna jobbansökan hanteras i enlighet med Fujirebio Diagnostics AB´s policy för datahantering. Vi delar inte din information med 3:e part utan ditt direkta medgivande. All tillgång till inskickat material är behovsstyrt och ges endast till personer som är direkt involverade i rekryteringsprocessen. Inskickat material sparas under rekryteringsprocessen. Om vi inte finner din ansökan aktuell för ovan annonserat jobb så önskar vi behålla dina uppgifter under två år i händelse av framtida rekryteringsbehov. Du kommer därför få en förfrågan via mejl om du godkänner en sådan behandling. Godkännandet är helt frivilligt och påverkar inte urvalsprocessen för nuvarande jobberbjudande.

Apply for this job!

Apply now