IT System & Application Administrator

Over de functie:

Als IT System & Application medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van het IT team voor een 220-tal collega’s in binnen- en buitenland. Zij kunnen bij jou terecht met al hun vragen rond IT hardware, software en gebruik van applicaties.

Je biedt deze first line en second line ondersteuning aan zowel in het Nederlands als in het Engels voor de medewerkers uit onze Europese filialen. Je analyseert elke probleemmelding en biedt vervolgens onmiddellijk een oplossing aan of zorgt voor een gepaste doorverwijzing. Je let hierbij steeds op een goede opvolging en terugkoppeling naar de eindgebruiker.

Je staat bijkomend in voor het standaard gebruikersbeheer binnen de Windows-omgeving en applicaties.

Bij introductie van nieuwe eindgebruikers-applicaties voorzie je de nodige opleiding.

Daarnaast sta je mee in voor algemene taken zoals installatie van computers, randapparatuur en programma’s. Je voert updates uit en indien nodig ook kleine herstellingen. Bijkomend help je ook bij standaard administratieve taken op de servers en met de beveiliging van het computernetwerk.

Deze taken voer je nauwgezet en klantgericht uit en met aandacht voor een correcte documentatie ervan.

Profiel:

 • Je bezit een diploma Bachelor Informatica of gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt kennis en/of ervaring in de volgende domeinen
  • Windows 10 & 11 (installatie, configuratie, probleemoplossing)
  • Applicaties binnen de Microsoft Office 365-omgeving
  • Windows Server
  • Computer hardware
  • IT-security
 • Je bent gedreven met grote zin voor nauwkeurigheid.
 • Je kan zowel zelfstandig als in team opereren.
 • Je hebt organisatietalent en weet van aanpakken.
 • Je communiceert vlot en kan problemen voorleggen, bespreken en toelichten zowel in het Nederlands als in het Engels.

Over Fujirebio

Dankzij de gedrevenheid en het engagement van onze medewerkers leveren we bij Fujirebio Europe (het vroegere Innogenetics), innovatieve oplossingen aan de gezondheidszorg, elke dag opnieuw, waar ook ter wereld. Artsen stellen met onze producten snel en accuraat diagnoses in verschillende ziektedomeinen zoals infectieziekten (bv Hepatitis C, HIV), neurologische aandoeningen (bv. ziekte van Alzheimer), oncologie en genetische ziektes (bv. mucoviscidose) om nadien de gepaste behandeling te kunnen opstarten.

De ontwikkeling en productie van onze diagnostische testen gebeurt op onze site in Gent en in Tokio waarna deze door onze commerciële teams wereldwijd verkocht worden aan ziekenhuizen en klinische labo’s.

Wij behoren tot een internationale groep (H.U. Group) met vestigingen en collega’s in Azië, Europa en de US. Op de Europese hoofdzetel in Gent zijn 145 mensen tewerkgesteld. Onze Europese filialen tellen samen 50 medewerkers. Een kleine internationale familie dus, waar verschillende culturen samenkomen en het niet moeilijk is om elkaar te leren kennen!

Apply for this job!

Apply now