Gemotiveerde Process Operator Filling / Labeling, met technische feeling

Over de functie:

Als Process Operator sta je in voor de kwaliteitsvolle opstart, uitvoering en afhandeling van de verschillende productie-batchen aan de meer complexe afvullijnen.

Je belangrijkste taken zijn:

  • Omstellen van de lijn (eventueel samen met onderhoudstechnieker of Project & proces ingenieur) en uitvoeren van batchwissels;
  • Afstellen en afregelen van de machines en systemen;
  • Uitvoeren van afvul- en etiketteringstaken en in-procescontroles;
  • Documenteren van uitgevoerde activiteiten op papier, in Excel en in het ERP-systeem;
  • Eindverantwoordelijkheid voor de totale batch afhandeling (inclusief taakgericht aansturen van de collega’s aan de lijn);
  • Uitvoeren van een eerste evaluatie bij incidenten zowel technisch als naar impact op de productkwaliteit;
  • Ondersteunende taken zoals meewerken aan projecten gerelateerd aan de installatie of verbetering van systemen vb. uitvoeren van validatieruns.

Profiel:

Interesse?

Graag je motivatiebrief en CV via mail: melissa.moens@fujirebio.com of via: 09/329.15.48.

Werken bij Fujirebio

Onze medewerkers waarderen hun rijke job inhoud en zijn enthousiast over de autonome manier waarop ze hun job kunnen invullen.

Een open en informele sfeer op het bedrijf zorgt voor een resultaatgerichte en dynamische samenwerking tussen onze wetenschappelijke, operationele, commerciële en ondersteunende teams. Om deze samenwerking en de persoonlijke groei van de teamleden te ondersteunen, bieden wij iedereen de mogelijkheid hun kennis, vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen.

Over Fujirebio

Dankzij de gedrevenheid en het engagement van onze medewerkers leveren we bij Fujirebio Europe (het vroegere Innogenetics), innovatieve oplossingen aan de gezondheidszorg, elke dag opnieuw, waar ook ter wereld.

Artsen stellen met onze kwaliteitsvolle producten snel en accuraat diagnoses in verschillende ziektedomeinen zoals infectieziekten (vb Hepatitis C, HIV) en neurologische aandoeningen (vb. ziekte van Alzheimer) om nadien de gepaste behandeling te kunnen opstarten. We streven ernaar in elk ziektedomein de beste oplossing aan te bieden.

De ontwikkeling en productie van onze diagnostische testen gebeurt op onze site in Gent en in Tokio waarna deze door onze commerciële teams wereldwijd verkocht worden aan ziekenhuizen en klinische labo’s.

Wij behoren tot een internationale groep (H.U. Group) met vestigingen en collega’s in Azië, Europa en de US. Op de Europese hoofdzetel in Gent zijn 145 mensen tewerkgesteld. Onze Europese filialen tellen samen 50 medewerkers. Een kleine internationale familie dus, waar verschillende culturen samenkomen en het niet moeilijk is om elkaar te leren kennen!

Apply for this job!

Apply now